Industrilokal uthyres i Skälebräcke, Kungälv

Svarvaregatan 19A, Skälebräcke industriområde Stor och rymlig industrifastighet med lager och kontor strax norr om Göteborg.

Rymlig industrilokal med lager och kontor i ett centralt beläget industriområde i Kungälv, 15 min norr om centrala Göteborg.

Kontoren är på hela 180 kvm med konferensrum och fyra arbetsplatser på ovanvåningen, fyra kontor, kök, två toaletter, dusch och omklädningsrum på nedervåning. Varmlagret är på 554 kvm med tillbyggt kallager på 86 kvm, som är utrustade med två portar.

Utbyggd och inglasad entré som ger ett varmt och välkomnande intryck.
Fri parkering.

Lokalen är energisnålt uppvärm med golvvärme i hall och entré. Fastigheten är även försedd med 5 st värmepumpar som värmer upp kontor och lager.

Utförande

Byggår: 2000

Storlek

Total: 820 m²
Kontorsarea:  180 m²
Lager: 640 m²

Geografi

Adress: Svarvaregatan 19A
Område: Skälebräcke industriområde
Kommun: Kungälv
Vägbeskrivning:  Ta avfart nr 86 på E6. Kör emot Kungälvs sjukhus, fortsätt rakt fram i vid trafikljuskorsningen, emot Romelanda. Så du har Mimershallen på höger sida. Fortsätt rakt fram på den vägen, förbi infarten till Statoil och OKQ8. Sväng höger vid nästkommande avfart. Vid korsningen tar du till vänster. Sedan tar du första avfarten till vänster igen. Kör rakt fram emot Kungälvs rörläggeri. Vid T-korsningen så tar du till höger, sedan första vänster och kör rakt fram. Så ser du fastigheten till höger

 

Annons på Objektvision.se

 

lager

kontor

kontor2

kök